[X] Archive

Länsirannikko, USA - 10 syytä käydä

Tutustu kauniiseen ja boheemiin San Franciscoon, fantastiseen Venice Beachiin Losissa, kimaltelevaan Las Vegasiin ja huikeaan Yosemiten kansallispuistoon. Kaikki ovat vain muutaman tunnin päässä toisistaan USA:n länsirannikolla. Lue lisää San Franciscosta ja Los Angelesista. Tutustu Kalifornia road trip -mahdollisuuksiin.

Santa Barbara, USA - KILROY was here

Santa Barbara on parasta Kaliforniaa. Kauniit rannat, palmut ja kaupungin taakse piirtyvät vuoret. Katso itse mitä tarkoitamme. Inspiroidu USA:sta.

Peru - 10 syytä käydä

Peru on uskomattoman upea ja monipuolinen reissukohde. Lähde Huachachinaan hiekkadyyneille lautailemaan, tarkkaile pingviinejä ja merileijonia Paracasin saarilla, syö herkullisia merenantimia Mancorassa ja vedä itsesi äärirajoille viiden päivän Salkantay Trekillä, jossa kavutaan Andeille tai Machu Picchun huipulle. Inspiroidu Perusta....

Ecuador ja Peru - G Adventuresin matkassa

Yksi upeimmista tavoista nähdä maailmaa on kulkea pienessä ryhmässä. Katso millaista mahtaa olla matkata Perussa ja Ecuadorissa G Adventuresin kanssa. Inspiroidu Perusta. G Adventuresin seikkailumatkat Perussa.

Peru - kotimajoitukseni

Tutustu Etelä-Amerikkaan Bamba Experiencen kyydissä. Hanki itsellesi Bamban bussipassi ja kierrät lattareita omaan tahtiisi.Kun reissaat sinun kannattaa kokeilla kotimajoitusta paikallisten luona. Lake Titicaca on tähä erinomainen vaihtoehto. Siellä pääset maistelemaan kotitekoista perulaista ruokaa ja nukku perulaisessa sängyssä perlaisessa...

Los Angeles, Kalifornia, USA - KILROY was here

Los Angeles, Enkelten kaupunki, LA, Losi, rakkaalla kupungilla on monta nimeä -- paikan sama fiilis kuitenkin säilyy. Rodeo Drive ja Walk of Fame, Hollywood Hillsiä unohtamatta ovat ehdottomia nähtävyyksiä. Täydellinen päivä päättyy iltauintiin Hollywood Beachillä. Inspiroidu Los Angelesista. Inspiroidu USA:sta.

Bangkok, Thaimaa - viisi syytä vierailla

Bangkokissa on paljon nähtävää ja tehtävää. Kaupunkia kiertää Tuk Tukissa, Suuren palatsin loistoa ihmettelee pitkään, Chatuchakin viikonloppumarkkinoilla ei ostamiselle näy loppua; illan päätteeksi kokemuksia voi jakaa muiden reissaajien kanssa Khao San Roadilla. Inspiroidu Bangkokista. Seikkailumatkoja Bangkokissa.

Quito, Ecuador - KILROY was here

Ecuadorin pääkaupunki on korkealla komeissa maisemissa sijaitseva Quito. Se on Etelä-Amerikan kaupungeista mukavimpien joukossa. Historiallisten rakennusten keskeltä pääset lisäksi kätevästi upeille Galapagossaarille. Inspiroidu Quitosta. Seikkailumatkat Etelä-Amerikassa.

Yosemite National Park, Kalifornia, USA - KILROY was here

Yosemiten kansallispuisto Kaliforniassa on kuuluisa kohde. Kävimme vierailemassa kansallispuiston maisemissa. Tutustu USA:n kansallispuistoretkiin Inspiroidu USA:sta.

Perun Amazonia - viidakkomajani

Perun Amazoniassa sademetsästä saa kaiken irti yöpymällä. Majan varusteisiin kuuluu moskiittoverkko, hyvää ruokaa ja olet jo valmiiksi keskellä sademetsän seikkailuja. Inspiroidu Perusta. Seikkailumatkat Etelä-Amerikassa.

Ecuador - marsua lounaaksi

Suurin osa reppureissaajista kokeilee paikallista ruokaa Ecuadorissa ja varsinkin marsua, joka on perinteistä Inka-ruokaa. Inspiroidu Ecuadorista. Seikkailumatkat Etelä-Amerikassa.

Ecuadorin Amazonia - yö viidakossa

Ecuadorin Amazonia on uskomaton paikka - yöllä tämä paikka herää aivan uuteen loistoon. Pidä pintasi, sillä viidakko kuhisee elämää. Ei heikkohermoisille. Inspiroidu Ecuadorista. Seikkailumatkat Etelä-Amerikassa.