[X] Archive

Monash University, Melbourne, Australia - yliopistoesittely

Opiskele Monash Universityssä Melbournessa. Amerikkalainen Austen kertoo opiskelusta Monash Universityssä. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää Monash Universitystä. Kiinnostaako Australia? Tutustu Australian yhteistyöyliopistoihimme.

Brisbane, Australia - opiskelijaelämää

200 päivää auringonpaistetta ja 365 päivää mahdollisuuksia. Opiskele upeassa kaupungissa muiden aurinkoisten opikselijoiden kanssa. Kiinnostaako Australia? Tutustu Australian yhteistyöyliopistoihimme.

Työharjoittelu Los Angelesissa, USA:ssa - päivä työharjoittelussa

Leo Bülow on työharjoittelijana Süperfad-yrityksessä, joka tuottaa animaatioita ja liikemallinnusta. Leo sai apua työharjoittelupaikan haussa KILROYlta. Kiinnostaako työharjoittelu USA:ssa? Lue lisää palveluistamme.

Rio de Janeiro, Brasilia - viisi syytä vierailla

Rio -- Brasilian upein kaupunki. Käy Kristus-patsaan luona, hengaa kuuluisalla Ipanema-rannalla, filistele aidon oikean brasilialaisen jalkapallon tunnelmia, vieraile faveloissa ja äläkä unohda kokea upeata auringonlaskua sokeritoppavuorella. Inspiroidu Brasiliasta. Seikkailumatkoja Riossa.

Chile - tulivuorikiipeily

Chilessä tulivuorelle kiipeäminen on uskomaton kokemus. Helppoahan se ei ole, mutta rankka työ palkitaan huipulle kavuttuasi. Se on varmasti kaiken vaivan arvoista. Inspiroidu Etelä-Amerikasta. Seikkailumatkoja ja tulivuorikiipeilyä Chilessä.

Bariloche, Argentiina - KILROY was here

Tutustu Barilochen häikäisevän upeaan luontoon Argentiinassa. Tsekkaa video. Inspiroidu Argentiinasta.

Newcastle University, Englanti - yliopistoesittely

Yli 20 000 opiskelijaa, yli 300 jatko-opinto-ohjelmaa ja aktiivinen opiskelijaelämä. Mitä muuta voisi yliopistolta toivoa? Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää Newcastle Universitystä. Kiinnostaako Englanti? Tutustu yhteistyöyliopistoihimme.

The University of Western Australia, Perth - yliopistoesittely

Tutustu University of Western Australiaan, yliopiston tiloihin ja opiskeluun. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää University of Western Australiasta. Kiinnostaako Australia? Tutustu Australian yhteistyöyliopistoihimme.

Pekka - Travel Expert

Pekka on mukavuudenhaluinen reppureissaaja ja hänen mielestään onnistuneen reissun aineksiin kuuluu suorittamisesta luopuminen ja ettei katso koko ajan kelloa. Lue koko Pekan profiili. Ispiroidu reissutarinoista

Timo - Travel Expert

Timo on varsinainen roadtrippailija. Hän tuntee erinomaisesti seikkailijoiden suosiman mantereen, Australian, kierreltyään sitä tuhansien kilometrien retkillään. Lue koko Timon profiili Ispiroidu reissutarinoista

Chile - lähdössä roadtripille

Jos haluat kokea jotain aivan uutta, lähde Chileen roadtripille. Inspiroidu Chilestä. Seikkailumatkat ja roadtripit Chilessä

Chilen kuumat lähteet - KILROY was here

Chilessä on paljon kuumia lähteitä. Tsekkaa mitä missaat videosta. Inspiroidu Chilestä. Seikkailumatkoja Etelä-Amerikassa