[X] Archive

Chile - viisi syytä vierailla

Mitä kaikkea Chilessä voikaan tehdä? Tältä videolta löydät viisi parasta syytä lähteä chileen. Inspiroidu Chilestä. Seikkailumatkoja Etelä-Amerikassa

Ilha Grande, Brasilia - KILROY was here

Ilha Grande on maaginen saari ja se sijaitsee Sao Paulon ja Rio de Janeiron välissä. Tsekka video ja löydä paratiisi maan päältä. Inspiroidu Brasiliasta. Seikkailumatkoja Ilha Grandella.

Pantanal, Brasilia - KILROY was here

Brasilian Pantanal on maan luoteispuolella sijaitseva eksoottinen korvike Amazonasille. Lähde pienelle seikkailulle Pantanaliin. Inspiroidu Brasiliasta. Seikkailumatkoja Pantanalissa.

Bonito, Brasilia - sateinen päivä

Luulistko Brasiliaa vain aurinkoiseksi taivaaksi, jossa on valkoista hiekkarantaa silmänkantamattomiin? Mietipä vielä kerran. Rankkasateet yllättävät matkailijan täälläpäin aina sillointällöin. Inspiroidu Brasiliasta. Seikkailumatkoja Brasiliassa..

Rio de Janeiro, Brasilia - KILROY was here

Oi Rio! -- Brasilian ykköskaupunki Rio de Janeiro tarjoaa iloisia ihmisiä, aurinkoa, rantaa, shoppailumahdollisuuksia, nähtävyyksiä, yöelämää ja kulttuuria -- ei siis ihme että kaupunkia kutsutaan Cidade Maravilhosaksi. Inspiroidu Brasiliasta. Seikkailumatkoja Riossa.

Pantanal, Brasilia - Moskiittoja - KILROY was here

Matkustaessa ei aina tapaa mieluista seuraa. Joskus joutuu kohtaamaan paikallisia luontokappaleita. Inhottaako ininä? Tsekkaa video. Inspiroidu Brasiliasta. Seikkailumatkoja Pantanalissa.

Brasilia - 10 syytä käydä

Kuinka kannattaa viettää aikaa Brasiliassa? Älä huoli. Meiltä saa loistavia vinkkejä parhaimpiin Brassfiiliksiin. Veneretkiä, snorklausta, sademetsiä, sambaa ja bailausta. Tässä kuitenkin vain murto-osa ajanviettotavoista Brasiliassa. Inspiroidu Brasiliasta. Seikkailumatkoja Brasiliassa

Griffith University, Brisbane, Australia - kampuskierros

Lähde kierrokselle ympäri Griffith Universityn ja tutustu yliopiston vaikuttaviin opetustiloihin. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää Griffith Universitystä. Kiinnostaako Australia? Tutustu Australian yhteistyöyliopistoihimme.

La Trobe University, Melbourne, Australia - opiskelijat kertovat

Nykyiset ja valmistuneet opiskelijat kertovat itsestään ja La Trobe Universitystä. Katso video ja opi minkälaista on olla kansainvälinen opiskelija Australiassa. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää La Trobe Universitystä. Kiinnostaako Australia? Tutustu Australian yhteistyöyliopistoihimme.

Thailand - viisi ranta-aktiviteettia

Autenttinen thaihieronta rannalla, illallinen ystävien kanssa, täydenkuun bileet, beersbee tai oma yksityiselle ranta.Inspiroidu Thaimaasta. Seikkailumatkoja Thaimaassa.

Chile, Argentiina ja Brasilia - G Adventuresin matkassa

Lähde seikkailumatkalle G Adventuresin kanssa. Majoitus ja matkajärjestelyt hoidetaan puolestasi, joten voit keskittyä pelkkää reissusta nauttimiseen. Inspiroidu Brasiliasta. Argentiinasta. Chilestä. G Adventuresin seikkailumatkoja Etelä-Amerikassa.

Buenos Airesista Rio de Janeiroon - Bamban bussipassilla

Tutustu Etelä-Amerikkaan Bamba Experiencen kyydissä. Hanki itsellesi Bamban bussipassi ja kierrät lattareita omaan tahtiisi. Kuljetuksen lisäksi voit valita vapaavalintaisia aktiviteetteja, kuten argentiinalaisen tangoillan, käynnin Iguassun putouksilla, veneretken Brasilian Paratyyn tai tutustumisen Brasilian faveloihin ja Ilha Granden...