[X] Archive

University of South Australia - opiskelijaelämää

Pieni pala opiskelijaelämää ja -tunnelmaa University of South Australiasta Adelaidessa. Yhdistä opintosi perusaussihenkiseen aktiiviseen vapaa-aikaan, aurinkoon ja hiekkarantoihin.Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää University of South Australiasta. Haluaisitko opiskella Australiassa? Lue lisää Australiassa opiskelusta.

Indonesia - KILROY was here

Tutustu Indonesian parhaisiin paloihin. Upeita näköaloja, mausteista ruokaa, innostavan sekainen yhdistelmä kulttuureja, sekä toinen toistaan upeampia kauniita saaria. Tätä on Indonesia. Inspiroidu Indonesiasta ja kurkka Indonesian sukellusmahdollisuudet.

Kaakkois-Aasian matkaopas - vinkkejä reissaajille

Kaakkois-Aasia on yksi helpoimmista ja mielyttävimmistä maailmankolkista reissata. Tässä muutamia vinkkejä majoituksesta, sapuskasta ja kaikesta muusta erinomaisen onnistuneeseen reissuun. Inspiroidu Aasiasta. Seikkailumatkat Aasiassa. Aloita suunnittelemaan reissua.

RMIT Vietnam - opiskelijaelämää

RMIT Vietnamin Study Abroad -vaihto-ohjelma. Pieni katsaus yliopistoon ja sen lähialueisiin sekä opiskelijaelämään Vietnamissa. Lue lisää RMIT Vietnamista. Lue lisää opiskelusta Vietnamissa.

RMIT Vietnam - ensivaikutelma

RMIT Vietnamin Study Abroad -ohjelman kansainväliset opiskelijat kertovat kokemuksistaan ja elämästä Vietnamissa. Lue lisää RMIT Vietnamista. Lue lisää opiskelusta Vietnamissa.

Matkavinkit - matkavinkkejä Japaniin

Muutamia hyödyllysiä matkavinkkejä ensimmäistä kertaa Japanissa vieraileville reppureissaajille. Missä käydä, mitä tehdä ja syödä - ja mitä ei saa jättää väliiin. Lue lisää Japanista.

Portugali - leijalautailua

Yhdistä matka Eurooppaan johonkin kivaan tekemiseen, kuten leijalautailuun! Lue lisää leijalautailusta. Lue lisää Portugalista. Lue lisää Portugalin aktiviteeteista.

Työharjoittelu Australiassa - harjoittelijoiden puheenvuoro

Yhteistyökumppanimme Australiassa erikoistuu työharjoittelujen järjestämiseen Australian ulkopuolelta tuleville opiskelijoille. Suurin osa työharjoitteluista on Sydneyssä. Työharjoittelupaikkoja on monilla aloilla, kuten markkinointi, rahoitus, PR, turismi, HR, IT näin aluksi. Harjoittelupaikat on suunniteltu täyttämään harjoittelijoiden...

Boston, USA - viisi syytä vierailla

Mitä kaikkea sitä voikaan Bostonissa tehdä! Tässä muutamia ehdotuksia. P.S. Boston ei ole pöllömpi aloituskohde USA:n road tripille. Tekemistä Bostonissa. Lue lisää Bostonista. Inspiroidu USA:sta.

Työharjoittelu arkkitehtitoimistossa USA:ssa - InterExchange

Työharjoittelu kansainvälisessä arkkitehtitoimistossa valmentaa kansainväliselle uralle. Työharjoittelu USA:ssa on erinomainen mahdollisuus ottaa uusi haaste vastaan ja kehittää itseään ammatillisesti. Lue lisää työharjoittelusta USA:ssa.

Työharjoittelu USA:ssa - InterExchange

Työharjoitteluun PR-yritykseen tai viinitilalle? Työharjoittelu USA:ssa on ainutlaatuinen mahdollisuus opiskelijoille ja vastavalmistuneille hioa taitojaan ja kerryttää ammatillista osaamista. Lue lisää työharjoittelusta USA:ssa.

Tarja - Travel Expert

Tarja on koko ajan liikenteessä. Tällä videolla hän kertoo liftauksesta Kuubassa. Lue koko Tarjan profiili. Ispiroidu reissutarinoista: KILROYn Travel Advisorit.