[X] Archive

Malesia - viisi syytä vierailla

Viisi näkemisen ja tekemisen arvoista asiaa matkalla Malesiassa. Elämää tulvivia sademetsiä, korkeita vuoria, paratiisirantoja, kansainvälinen Kuala Lumpur ja ehkäpä maailman parasta ruokaa. Inspiroidu Malesiasta.

Opiskele Shanghaissa - opiskele Fudan Universityssä

Jos olet aina unelmoinut opiskelusta Aasiassa, Shanghain Fudan University Kiinassa voisi olla sinulle oikea paikka. Tutustu Fudan Universityyn. Lisätietoja KILROYn opintoneuvojilta.

Thompson Rivers University, Kanada - opiskelijaprofiili, Igor

Venäläinen Igor opiskelee liiketaloutta TRU:ssa. Hän rakastaa opiskelijaelämää ja käyttää paljon aikaa aktiviteetteihin yliopiston läheisyydessä. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää TRU:sta. Kiinnostaako Kanada? Tutustu yhteistyöyliopistoihimme.

Thompson Rivers University, Kanada - opiskelijaprofiili, Coleson

Coleson opiskelee filosofiaa ja psykologiaa TRU:ssa. Tällä videolla hän kertoo, millaista on olla opiskelijana TRU:ssa. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää TRU:sta. Kiinnostaako Kanada? Tutustu yhteistyöyliopistoihimme.

Thompson Rivers University, Kanada - opiskelijaprofiili, Katey

Tällä videolla Katey kertoo kokemuksistaan Thompson Rivers Universityssä. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää TRU:sta. Kiinnostaako Kanada? Tutustu yhteistyöyliopistoihimme.

USA:n länsirannikko - viisi syytä käydä

USA:n länsirannikon parhaimpia palojen kerma: viisi tärkeintä kohdetta, joita ei saa jättää näkemättä. Los Angelesin rannat ja Hollywood Kaliforniassa, Monument Valley Arizonassa, Las Vegas, Nevada ja maan kaikki upeat kansallispuistot. Inspiroidu USA:sta. Luonnonpuistoja ja seikkailumatkoja USA:ssa.

Kielletty kaupunki, Peking, Kiina - KILROY was here

Jos kerran on Pekingissä, kannattaa vierailla Kielletysstä kaupungissa, ennen kuin kaupungissa vierailu kielletään. Massiiviseen kompleksiin kuuluu yli 980 rakennusta. Siavash juontaa meille lyhyen kierroksen Kielletyssä kaupungissa. Inspiroidu Kiinasta. Seikkailumatkoja Kiinassa.

Kiinan muuri, Peking, Kiina - KILROY was here

Kiinan muuri on yksinkertaisesti pakko kokea, etenkin jos on matkalla Kiinassa. Yli 5 000 kilometriä pitkä muuri on yksi maailman upeimmista matkakohteista. Natalie lähtee kävelylle. Hyppää reppuselkään. Inspiroidu Kiinasta. Seikkailumatkoja Kiinassa.

ISIC - kansainvälinen opiskelijakortti

Todista maailmalla olevasi opiskelija ja säästä! Kansainvälinen ISIC-kortti on ainoa maailmanlaajuisesti hyväksytty opiskelijatodistus, joka oikeuttaa sinut kymmeniintuhansiin etuihin jopa 130 maassa aina Keniasta Japaniin ja Grönlannista Australiaan. Suomessa kymmenettuhannet opiskelijat ovat valinneet ISICin, ja maailmanlaajuisesti joukkoon...

Boulder, Colorado, USA - KILROY was here

Boulder, Colorado -- mitä siellä oikein on? Suuntasimme vuoristoisiin maisemmiin kuumana heinäkuisena kesäpäivänä ottamaan selvää. Inspiroidu USA:sta. Luonnonpuistoja ja seikkailumatkoja USA:ssa.

Acadia National Park, Maine, USA - KILROY was here

Acadia National Park on yksi USA:n itärannikon varjelluimmista kansallispuistoista. Näin me koimme puiston. Inspiroidu USA:sta. Luonnonpuistoja ja seikkailumatkoja USA:ssa.

San Diego State University, USA - opiskelijaelämää

San Diego State University -- opiskelua rennossa ilmapiirissä. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää San Diego State Universitystä. Kiinnostaako Yhdysvallat? Tutustu yhteistyöyliopistoihimme.