[X] Archive

Eteläinen Afrikka - viisi syytä vierailla

Adrenaliinia Afrikasta! Benjiä, laskuvarjohyppyä, häkkisukellusta haiden kanssa. Mitä sitä nyt sitten sattuu keksimään. Eteläisen Afrikan adrenaliinipiikit odottavat. Inspiroidu Etelä-Afrikasta. Seikkailumatkoja Etelä-Afrikassa.

Etelä-Afrikka - vapaaehtoistyötä Kapkaupungissa

Sarah lähti eteläafrikkalaiseen townshipiin auttamaan paikallisia lapsia. Tutustu hänen työhönsä ja lasten elinoloihin. Vapaaehtoisprojekteja Etelä-Afrikassa. Seikkailumatkoja Etelä-Afrikassa.

Etelä-Afrikka - vapaaehtoistyöt Etelä-Afrikassa

Sinä autat. Omat vahvuutesi, taitosi ja intohimosi auttaa suojelemaan Etelä-Afrikan pingviini- ja valkohaipopulaatioita, tai mahdollistaa parempien elinolojen takaamisen paikallisille. Sinulla on väliä. Vapaaehtoisprojekteja Etelä-Afrikassa. Pelasta afrikanpingviinit.

Namibia - safarini

Namibian Etosha-luonnonpuisto on puhdas safari- ja seikkailumatkakohde. Puiston laajat alueet ovat oivallisia paikkoja Afrikan "viiden suuren" jahtaamiseen kameran linssin läpi. Inspiroidu Namibiasta. Seikkailumatkoja Namibiassa.

Kiina - työharjoittelukokemukseni

Työskentely Kiinassa on unohtumaton kokemus. Saavu paikalle mieli avoinna ja hyväksy, että asiat toimivat hieman eri tavalla kuin kotona. Kiina kasvaa huimaa tahtia jatkuvasti. Auta tässä kasvussa, ja huomaat kasvavasi samalla itse. Plus työharjoittelu Kiinassa on hyvä lisä CV:hen. Haluaisitko lähteä työharjoitteluun ulkomaille?...

Niagaran putoukset, Kanada ja USA - KILROY was here

Kasvokkain Kanadan ja USA:n rajalla sijaitsevan kuuluisuuden kanssa. Inspiroidu USA:sta. Luonnonpuistoja ja seikkailumatkoja USA:ssa.

Analytics and tracking of videos

Tracking how your videos are being played on your 23 video site - where they are being played, time of day, the drop-off rates etc.

Quick overview of backend

Steffen gives you a quick overview of backend and how to upload, manage and track your videos - and design your site and share your content on the web.

Monash University, Melbourne, Australia - kielten opiskelu

Yliopiston luennoitsijat esittelevät kääntämistyön eri osa-alueita ja koulutusohjelmia. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää Monash Universitystä. Kiinnostaako Australia? Tutustu Australian yhteistyöyliopistoihimme.

Monash University, Melbourne, Australia - tapaa opiskelijat

Opiskelijat kertovat miksi he ovat valinneet Monash Universityn. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää Monash Universitystä. Kiinnostaako Australia? Tutustu Australian yhteistyöyliopistoihimme.

Monash University, Melbourne, Australia - opiskelijamajoitus

Huolestuttaako sosiaalisen elämän puute Monash Universityssä? Ei kannata huolehtia. Jacqueline kertoo, kuinka hyviä kavereita yliopistolla tapaa. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää Monash Universitystä. Kiinnostaako Australia? Tutustu Australian yhteistyöyliopistoihimme.

Monash University, Melbourne, Australia - taiteiden tiedekunta

Opiskelijaelämää ja -ilmapiiriä Australian Monash Universityn taiteiden tiedekunnassa ja sen ulkopuolella. Haluaisitko opiskella täällä? Lue lisää Monash Universitystä. Kiinnostaako Australia? Tutustu Australian yhteistyöyliopistoihimme.